Olmocabe – OO-magazine OO Shopping Smykker til alle køn

Smykker til alle kønUanset hvilket køn du har så kan du her finde smykker til lige præcis den, som du er og det køn, som du føler dig som. Det er nemlig sådan, at der de seneste år er kommet mere flydende grænser mellem hvad man opfatter som maskulint og feminint og desuden så krydses grænserne for hvad mænd og kvinder går med også konstant.

De feminine smykker

Hvis folk hører, at der et sted er tale om feminine smykker så vil de ofte antage, at der selvfølgelig dermed er tale om smykker til kvinder. Det vil man dog hurtigt finde ud af ikke er tilfældet for faktisk kan der lige så godt være tale om smykker til mænd. Så det vil sige, at hvis man kommer til at smykke udsalg i en butik, på et marked eller et sted på nettet så er det ikke sådan, at man skal løbende skrigende bort hvis man er mand og kigger på et skilt, hvor der står, at det pågældende sted har et bredt sortiment af feminine smykker. For det kan sagtens være, at man rent faktisk her finder noget, som man kan lide. For det har aldrig været så meget på mode at købe tøj og smykker, som faktisk kan bruges af det andet køn også selvom man tilhører et bestemt køn.

Det er ikke sådan, at behovet ikke tidligere har været der, men man kan roligt sige, at det tidligere i højere grad har været tabou, hvis personer af ét køn vælger at købe smykker og tøj og andre genstande, som ellers er beregnet til det ene køn. Selv i en verdensdel, hvor vi anser os selv som meget frigjorte er der mange som kan finde på at rynke ad næsten af netop dette og det gør, at mange folk har meget stereotype idéer om hvilke smykker de kan købe og hvilke de ikke kan købe i forhold til hvad samfundet forventer af dem. Men heldigvis er disse grænser ved at blive mere og mere udvisket og dermed er det sådan, at smykker og andet i langt højere grad kan bruges af lige præcis den person som vælger at købe den pågældende ting i stedet for blot at blive brugt af ét køn.

De maskuline smykker

Siden det i Hollywood og mange andre steder blev på mode at hoppe i kærestens garderobe og tage hans tøj på så er der kommet mere fokus på, at der er mange kvinder, som godt kan lide at iklæde sig et lide mere maskulint udtryk når de går rundt på gaden og når de generelt ifører sig ting. Det gælder selvfølgelig også ved valg af smykker. For den dag i dag er der langt flere kvinder, som vælger at bruge smykker, som er mere rustikke og som er lavet af nogle materialer, som er meget mere naturlige og som man måske tidligere ville have sagt var smykker, som var beregnet til mænd. Men heldigvis er verden blevet et mere omfavnende sted, hvor også de maskuline smykker kan bruges af kvinder og omvendt, hvilket også giver helt nye forretningsmuligheder for sælgere af disse produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *