Olmocabe – OO-magazine OO Teknologi Sådan oddser du med asian handicap

Sådan oddser du med asian handicap


terninger på hvidt bord

Er du en spillefugl, men har aldrig prøvet at spille Asian handicap? Så er det bare med at komme i gang. Det er en lidt overset form for væddemål i spilleverdenen, da mange slet ikke kender til det eller bare ikke forstår det. For nogle kan det virke som en svær måde at oddse på, men det skal der laves om på. Du får derfor her en guide til at forstå denne form for odds. Det er faktisk slet ikke så kompliceret som det lyder.

Overordnet findes denne spiltype i forskellige former – positive og negative handicaps og yderligere som hele, halve eller kvarte handicaps. Synes du allerede det lyder kompliceret? Frygt ej, det skal nok blive forklaret. Når du har forstået det, vil det gå som en leg. Hver opmærksom på at det langt fra er alle bookmakere der tilbyder denne form for odds. Kig dig derfor lidt omkring for at finde det rette sted, hvis du vil spille Asian handicap.

Hele handicaps

Denne form for handicap er den nemmeste at forstå. De hele handicaps kan både være positive og negative. Når man først kigger på denne form for handicap kan det ligne det europæiske handicap. Det opfører sig dog alligevel anderledes. Hvis du er nybegynder, kan det være en god idé at starte med dette. Du kan spille hele minus-spil. For at forklare det, kan man komme med et eksempel.

Hvis du spiller med et helt minus handicap for eksempel minus 1,0, er du forsikret, hvis det du har spillet på skulle tabe. Både de positive og de negative hele handicaps skal ses som en form for forsikring. Det betyder at hvis du taber væddemålet, vil pengene blive sat tilbage på sin konto. I modsætning hertil ville du tabe dine penge ved et europæisk handicap.

Halve og kvarte handicaps

Denne form for handicap er noget sværere at gå til end de hele handicaps, men er alligevel brugbar og man kan vinde gode penge, hvis man sætter sig ind i denne form for væddemål. Ofte vil det være helt oplagt at bruge de halve handicap, hvis man regner med at kampen bliver uafgjort. Igen findes de halve handicaps i både den positive og negative form. Det fungere på samme måde som de hele handicaps. Her skal man dog give en fordel til det ene hold og en større fordel til det andet hold. Det kræver således lidt mere viden i forhold til det man spiller på og er derfor ikke lige så let at gå til.

Den sidste form for handicap – de kvarte – er lidt sværere at gå til. Denne form for væddemål kræver en mere dybdegående forklaring, som der ikke er plads til her. Dog skal det siges at der findes gode guides og forklaringer til netop denne type væddemål på nettet, så lad dig ikke afskrække. Når man først har fået sat sig ind i hvordan det hele fungere, har man mulighed for at lave nogle gode væddemål og dermed også vinde gode penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *