Olmocabe – OO-magazine OO Penge Sådan kan du tjene penge på gaming hjemmefra

Sådan kan du tjene penge på gaming hjemmefraFor mange er det en sand drøm, at de kan leve af, at game. For mange lyder det også som noget, der ganske enkelt ikke er muligt. Faktum er dog, at det forholder sig helt anderledes. Der findes op til flere muligheder for at tjene penge på gaming og tilmed også tjene nok til, at det er noget, man faktisk kan leve af. Det er dog ikke noget, der er nemt at opnå, men hvis du er villig til at arbejde hårdt for det, så er det også noget, du har mulighed for at opnå med tiden.

Det kræver ikke, at du er helt vildt dygtig til de spil, du spiller, for det handler nemlig ikke om at blive professionelt gamer. Det handler i stedet om, at du skal udarbejde videoer til nettet, der handler om gaming. Der er mange, der har stor succes med dette. Det går ganske enkelt ud på, at du optager dig selv spille et spil, mens du kommenterer på det. Du kan herefter uploade din video til nettet eller du kan vælge at streame det – du kan tjene penge på begge del.

Lav videoer til YouTube

Du kan med fordel vælge at lave videoer til YouTube. Det er der mange, der tjener rigtig mange penge på, mens de blot sidder foran deres PC og spiller ét eller flere spil, de faktisk nyder at spille. Det kræver dog, at du også er klar på, at skulle redigere dine videoer, klippe dem godt sammen og tilføje musik og deslige til disse. Det er der en del arbejde i, men det er noget, du bliver bedre til med tiden, hvorfor det også er noget, du kan klare hurtigt, når du bliver bedre.

Streame direkte på Twitch

Hvis du gerne vil undgå, at skulle lave videoer, så kan du i stedet vælge at streame på Twitch. Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at hvis det er noget, du vælger, så følger folk dig live. Det er noget, der betyder, at du er nødt til at kunne performe hele tiden, da du ikke blot kan klippe det hele til, så det ser godt ud. Det er typisk dét, der afholder mange fra at streame, men faktum er dog, at de fleste kommer for at blive underholdt og ikke for at se én, der er vildt dygtig til spillet.

Hvordan tjener jeg så penge?

En stor del af din indkomst vil komme fra annoncering på både YouTube og Twitch. Når du streamer, så er det heller ikke unormalt, at du kan tjene rigtig mange penge på donationer fra folk, der ser dine streams. Dertil er det også muligt at tjene penge på sponsoraftaler med firmaer. F.eks. kan du få tilsendt en god gamer mus fra Evermart, som du kan reklamere for mod, at du får musen gratis og en kontant betaling.

Derfor er der også mange måder at tjene penge på, hvis det er noget, du får succes med og du får opbygget en stor skare af følgere. Der er eksempelvis også mange, der begynder at lave deres eget merchandise i form af alt lige fra t-shirts til deres helt eget gamingudstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *