Olmocabe – OO-magazine OO Shopping Lækre og moderne ure til herrer og kvinder

Lækre og moderne ure til herrer og kvinderEr du på udkig efter et ur, der passer til din stil? Så har Lars Larsen en masse lækre ure, som du kan vælge imellem. Der er både et stort udvalg af ure til herrer og til kvinder, så der er noget at finde til enhver smag. Lars Larsen laver stilrene ure, som især afspejles i herre urene. Moderne ure til kvinder er også stilrene samt meget feminine. Urene må gerne være enkelte, men stadig have noget elegant og personligt over sig. Tag et kig forbi Lars Larsens hjemmeside og forelsk dig i alle modellerne.

Værd at vide om Lars Larsens ure:

Lars Larsen Watches er et dansk og meget kendt mærke, der kan købes i mange lande. Lars Larsen er kendt for at designe smukke, moderne og stilrene ure, der falder i de fleste menneskers smag. Lars Larsens forretning har en lang historie bag sig. Stifteren og designeren bag mærket, Lars Larsen, designede sit første ur i 1919 og har brændte endnu mere for, at kunne leve af sin store passion for ure. Da 2. Verdenskrig udbrød satte det en stopper for Lars Larsens store drøm om, at kunne producere flere urer. Da krigen sluttede kunne det blive en realitet for Lars Larsen, at kunne fortsætte sin ur produktion. I dag har Lars Larsens oldebarn, der også hedder Lars Larsen, overtaget den store passion for at designe ure og producerer et hav af lækre ure til både herrer og kvinder. Hovedproduktionen af ure finder sted i Svendborg på Fyn, men har også afdelinger i andre lande såsom Fjernøsten, England og Schweiz.

Find dit personlige herre- og kvinde ur:

Der findes forskellige serier indenfor herre- og kvindeure. Herre urene er fremstillet af materiale i guld, stål og sort. Selve remmene kan fås i læder med forskellige farver samt i stål. Remmene på herreurene er typisk tykkere i forhold til kvindernes. På denne måde kommer urene til at se mere maskuline ud. Remmene er fremstillet i et lækkert materiale, der gør, at remmen er behagelig at have rundt om håndleddet. Urets visere kan fås i farve, guld og sølv. Med forskellige kombinationsmuligheder kan mænd få lavet et personligt ur, der passer til dem og deres stil. Indenfor herreure er der forskellige serier, alt efter, hvilket udseende uret skal have.

Kvinde urene er fremstillet af materiale i guld, rosa guld, stål og sort. Remmene kan fås i lænke (guld/sølv) eller i læder. Remmene er lavet af god kvalitet. Selvom prisen ikke helt hænger sammen med kvaliteten, så går Lars Larsen op i, at man får et godt kvalitets ur til rimelige penge. Remmene er relativ tynde, hvilket giver urene et feminint look. Selve urskiven findes i forskellige størrelser alt efter, hvad uret skal bruges til. Uret med det sporty look har som regel en lidt større urskive end de ure, som bruges til dagligdagen. Ur viserne på uret kan have forskellige farver alt efter, hvad kunden ønsker. Da alle kvinde urene er så forskellige, findes der noget til enhver smag. Hvert år kommer der en ny ur kollektion og dermed ure med et nyt moderne look.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *