Olmocabe – OO-magazine OO Shopping Keyhangers og kortholdere i plastik forbedrer salgsteamet

Keyhangers og kortholdere i plastik forbedrer salgsteamet


Fremmer salg

Det er ikke en hemmelig, at virksomheder gør hvad de kan for at blive set i det offentlige rum, der findes dog mange forskellige måder at sikre dette. Langt de fleste virksomheder benytter sig af forskellige salgsteknikker såsom reklameskilte, bannere på busser og andre store og ofte dyre løsninger. Dog kan man med keyhangers og kortholdere i plastik forbedre ens chancer i det lange løb uden at det koster virksomheden en formue. Der findes mange muligheder på dette felt, for at se de mange muligheder der er kan man finde inspiration på Keyhangers.dk.

Som med mange andre varer i reklamekategorien er der nogle minimums krav i forhold til bestillingen, på ovennævnte hjemmeside findes dette i det indkøbte antal, hvor man som minimum skal købe 100 keyhangers for at opnå favorable rabatter. Der findes mange måder at udforme og designe sine marketingsvarer, naturligvis bør disse dekoreres med virksomhedens logo og navn, men kan også indeholde kontaktoplysninger såsom telefonnumre eller virksomhedens webside.

Derudover bør man tænke lidt på kvaliteten af de produkter man køber, da denne er med til at påvirke det indtryk fremtidige kunder får af ens virksomhed, tænk derfor over farvevalg og udtryk.

Kortholdere i hård eller blød plastik fremme virksomhedens professionalisme

Da teknologien haler ind på de gammeldags arbejdsmetoder har mange virksomheder nu et stigende behov for at indkøbe kortholdere i plastik. Der kan være mange grunde til dette, dog er den primære som regel i forbindelse med et nyere sikkerhedssystem, der gør at virksomhedens medarbejdere skal bruge et plastikkort for at kunne åbne forskellige døre, eller blot bruge disse som identifikationskort.

Kortholdere i hård eller blød plastik kan bruges i forbindelse med dette, da man kan få disse produceret med et lille hul i det ene hjørne, således at kortholderen kan fæstnes på arbejdstøjet eller i en smart keyhanger med virksomhedens logo. Et af de første steder man så dette system med keyhangers og dertil hørende kortholdere var på landets hospitaler, hvor det er vigtigt at patienterne kan se, hvem de taler med. Det samme gør sig gældende på en arbejdsplads.

Brug keyhangers og kortholdere i plastik i forbindelse med messer

En af de bedste måder at fremvise sin virksomhed på, er ved at tage på forskellige messer, hvor ikke kun andre forretningsfolk, men også forbrugerne viser deres støtte og interesse. En stand på en af landets mange store messer kan være dét vendepunkt en virksomhed har brug for, for at optimere deres salgstal og udvide kundekredsen. Keyhangers og kortholdere i plastik er med til at sikre, at de mange andre folk på messen ved, hvilken stand ens medarbejdere hører til, hvis disse f.eks. går rundt og uddeler flyers eller gratis bolcher med virksomhedens logo.

Det kræver en del indsats fra ens medarbejdere til sådanne messer, men statistisk set har dette en høj succesrate uanset ens virksomhedstype. Har man det rette reklameudstyr såsom keyhangers til gratis uddeling eller kortholdere med navneskilte på ens medarbejdere kan man hurtigt få flere kunder ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *