Olmocabe – OO-magazine OO Teknologi Gaming på farten – kan en bærbar klare arbejdet?

Gaming på farten – kan en bærbar klare arbejdet?


gaming

Når det kommer til gaming, så er der ingen tvivl om, at de stationære computere har domineret markedet i lang tid. Men er det ikke muligt at game med en mere transportabel løsning?
Selvfølgelig er det da det! Sider såsom Webcafe.dk har i længere tid været med til at udforske muligheden for at brugen en bærbar computer til gaming. Men dette kræver ofte, at du tænker lidt mere over tingene og er lidt kritisk – nedenfor får du fire gode råd til denne søgen!

Grafikkortet er stadig det vigtigste

Grafikkortet er ofte det, som gør en computer til en gamer computer og det samme gælder for bærbare.
For det kræver nemlig dedikeret grafik, det vil sige et separat kort, som ikke er en del af de andre komponenter, hvis du vil køre de store spil i dag.
Heldigvis kommer flere og flere bærbare med dette. Her bør du tænke over, hvilke spil du vil spille. De nyeste og mest grafikintensive kræver gerne modeller af grafikkort såsom et GTX 1080, mens ældre spil ofte kan komme afsted med kun et GTX 1050!

SSD eller harddisk?

SSD’er er efterhånden bare blevet standardløsningen i rigtigt mange bærbare computere i dag. Men holder det også til gaming?
I mange tilfælde gør det! Med 128 GB eller måske 256 GB, så kan du sagtens have dine yndlingsspil på computeren. Samtidig får du enormt hurtige hastigheder, som ikke fås med en normal harddisk.
Til gengæld, så er der ikke plads til så meget mere. Vil du gerne have både spil, film og andet på din bærbare computer, så er det altså værd at tænke over, om du ikke bør ofre lidt af hastigheden for pladsen.

RAM – hvor meget skal du have?

RAM er en del af hukommelsen på en computer, og noget gaming, især moderne gaming, kan faktisk kræve ret meget RAM, hvis det skal køre ordentligt.
Kort sagt, så kan du ikke nøjes med under 8 GB, og 8 GB vil også være en smule for lidt til de helt nye titler. Det er til gengæld fint til mange andre ting såsom videoredigering eller skriftligt arbejde.
Men 16 GB RAM er efterhånden blevet en nødvendig, hvis man ville spille nogle af de helt nye spil, som i dag kommer ud. Det koster ekstra, men tillader også, at computeren kan klare mere på én gang.

Tastaturet skal prøves af

Tastaturer på bærbare computere er ofte lidt kedelige og føles ikke så robuste som mange stationære tastaturer vil gøre.
Netop derfor bør du tænke på, at du skal have afprøvet tastaturet. Det skal føles som om, at der rent faktisk er et klik, når du trykker ned. Samtidig bør det have en god højde, som dine fingre kan vænne sig til.
Det vigtige er her, at du finder et tastatur, som ikke kun kan bruges til gaming eller kun kan bruges til kontorarbejde. Hvis du kan finde et godt sted imellem, så bliver din gaming bærbar endnu vildere. Vil du vide mere? Så klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *