Olmocabe – OO-magazine OO Bolig Få hjælp til at indrette din stue

Få hjælp til at indrette din stueSkal stuen indrettes, men du er ikke helt sikker på hvordan den skal se ud, er det måske værd at læse med i indlægget her. I dag kommer vi med en række designtips, som du måske kan bruge til at indrette et fantastisk hjem.

I 2017 spottede vi mange nye og spændende trends inden for boligindretning. Mange af disse trends forventer man også vil fortsætte i 2018. Der kom flere forskellige stilarter til, som i høj grad var med til at sætte nogle nye interessante standarder. Læs med.

Blandt andet blev 2017 det år hvor velour fik lov at udfolde sig ganske markant på boligmarkedet. Velour var engang noget man troede aldrig skulle blive moderne inden for boligindretningen igen, men det blev det.

Udover dette meget feminine udtryk, som man må erkende velour har, blev der også plads til den lidt mere rå trend. Naturen blev trukket ind i hjemmene som aldrig før, og spørg man designspotterne, er det også en tendens man forventer vil fortsætte her i 2018. Det rå udtryk er alt lige fra nips til generelle møbler -såsom stole, senge, borde m.m. Især er det værd at fremhæve disse plankeborde, som man har set storme frem i mange danske hjem.

Det er kombinationen med det meget fine og enkle, blandet med det rå og maskuline der virkelig fremhæver detaljerne i hjemmet. Det er også her boligindretningen bliver så interessant.

Man ser det tydeligt i danske producenters designvalg og produktioner. Danske Hübsch lavede nogle ganske flotte møbler, som blandt andet er bygget på baggrund af disse tendenser vi har set i 207, samt 2018. Det bliver interessant at se hvad vi ellers bliver præsenteret for her i det kommende år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *