Olmocabe – OO-magazine OO Bolig Få hjælp til at få mest ud af din renovering

Få hjælp til at få mest ud af din renovering


hus facade

I takt med at huspriserne er stigende, er det selvsagt blevet dyrere at købe et nyt hus eller et nyrenoveret som du blot kan flytte ind i. Derfor er det også flere som overvejer at købe et håndværker tilbud, hvor de sparer penge på huset kontakt pris, men samtidig kan lægge lidt ekstra penge i selve renoveringen. Dette kan i mange tilfælde være en fremragende ide og hvis man oven i købet kan lave noget af renoveringen selv, kan man få huset lige præcis sådan som man ønsker det.

Facaden er dit visitkort

Grænsen mellem hvad man selv kan ordne, og hvad man bør få en håndværker til, kan være hårfin. De fleste er bevidste om, at det som regel er en god ide at overlade både VVS- og elektrikerarbejde til en fagmand. Dels fordi loven foreskriver det, og dels fordi det kan gå gruelig galt, hvis man selv kaster sig i det.

Nogle arbejdsopgaver kan også være så store, at det vil være uoverskueligt for en ikke-faglært at ordne. På mange ældre huse er det nødvendigt at lave en eller anden form for facadearbejde. Enten fordi at facaden har  brug for at blive repareret, eller fordi at der skal enten skiftes eller tilføjes isoleringen. I begge tilfælde vil det være en god ide at kontakte en faglært. 

Sandblæsning af facaden er et godt udgangspunkt for din renovering og vil i mange tilfælde være nødvendig for at få et godt resultat. At stå med en sandblæsning selv, kan være en stor mundfuld, derfor vil i langt de fleste tilfælde være oplagt at kontakte en professionel, på denne måde er du også sikker på at det bedste resultat.

Selvfølgelig kan pengene være knappe og i et stort renoveringsprojekt er det selvfølgelig forståeligt at man kan ikke vælge i blinde. Her kan Skoleenergi.dk hjælpe, da det herigennem er muligt at få tilsendt 3 tilbud fra professionelle håndværkere. På denne måde kan du få mest ud af dine hårdt optjente penge.   

Lydisolering kan gøre en stor forskel 

Som tidligere nævnt, kan det være nødvendigt at opgradere isoleringen i ældre huse. Dette skyldes dels at standarden, og byggekravene har ændret sig igennem de sidste mange år. Desuden kan der også være penge at spare på varmeregningen. Det kan også være nødvendigt at isolere for at få et bedre indeklima. At lyd kan høres er selvfølgelig tæt på uundgåeligt, men særligt i dårligt isolerede boliger, kan der være så lydt, at det decideret bliver en gene og i nogle tilfælde uudholdeligt.

Derfor kan det sagtens betale sig at have ekstra fokus på isoleringen, når du er i gang med at renovere. Har du brug for lydisolering pris kan du ligeledes få hjælp hos skoleenergi.dk. Du får tilsendt 3 tilbud helt uforpligtende, så du har mulighed for at danne dig et overblik over hvad der passer til dit budget. Der er flere forskellige måder at lydisolere på. Dette kan både gøres ved at efterisolere væggene, men også loftet kan lydisoleres. Der er derfor mange mulighed for at få det ligesom du ønsker det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *