Olmocabe – OO-magazine OO Shopping E-cigaretter er mere populære end nogensinde før

E-cigaretter er mere populære end nogensinde før


rygning

Da E-cigaretten først gjorde sit indtog i markedet, var der ingen tvivl, dampen var kommet for at blive. Efter kort tid skiftede rigtigt mange mennesker fra de traditionelle tobaksprodukter over til e-cigaretterne. Det føles mere miljø-rigtigt og dampen syntes at være mere skånsomme end tobak overfor lungerne. Det var dog en hype som hurtigt faldt lidt til jorden igen, da mange ikke kunne stille sig tilfredse med dampen. Dampen føltes ikke ligeså fyldig som ved tobakken og gjorde at mange som nyligt havde skiftet til e-cigaretten, endte med at bruge den som et supplement til cigaretten, i stedet for at erstatte tobakken, som man havde håbet på.

Dette har nu endnu ændret sig, i takt med at teknologien er blevet endnu bedre i e-cigaretterne. Det er blevet muligt at MOD sin e-cigaret til præcist det behov man måtte have. Derudover er batterierne blevet langt bedre og mere holdbare end tidligere, hvilket giver en meget mere flydende følelse af produktet.

MOD din e-cigaret

Det er i dag blevet muligt at putte et mod på de fleste e-cigaretter. Et mod giver dig muligheden for at kunne ændre på nogle forskellige indstillinger, fx. at ændre på watt-styringen. Nogle af disse mods er så smarte at de giver dig muligheden for indbygget ur eller andre smarte og lettere ligegyldige funktioner

For nogle er det vigtigst at e-cigaretten kan trække så mange watt som overhovedet muligt, da det giver dig mulighed for at trække mest damp ud af maskinen på en gang og dermed skabe meget store dampskyer. Dette er der gået lidt en trend i og i dag ser man folk lave umenneskelige tricks med deres e-cigaretter, dette kan være avancerede ringe eller små tornadoer ud af damp. For andre mere praktisk anlagte, er batteri levetiden det vigtigste og derfor modder de deres e-cigaret til dette formål. Klik her og få mere information

Utallige smagsvarianter og ekstraudstyr

En af fordelene ved e-cigaretten, fremfor tobaks produkterne, er muligheden for at få en anden smagsoplevelse end den klassiske tobaks smag. Tobaks smag sælges også, men udvalget er stort og dækker blandt andet over bær, chokolade, redbull og meget mere. Dette gør oplevelsen af at ryge en del mere nuanceret og mange vælger at købe flere forskellige smage hjem af gangen, for at kunne veksle i mellem dem. Der er hele tiden udvikling indenfor dette og nye smage popper jævnligt op hos forhandlerne.

Muligheden for ekstra udstyr giver brugeren mulighed for at have et alsidigt rygeforbrug. Man kan blandt andet få ekstra batterier til e-cigaretten, etui med opladning i og forskellige mundstykker som forbedrer ryge oplevelsen. Dette er alt sammen med til at bidrage til at e-cigaretterne er mere populære end nogensinde før og er tilbage på rette spor, i missionen om at erstatte tobaksprodukterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *