Olmocabe – OO-magazine OO Penge Brug denne guide til at finde et webhotel

Brug denne guide til at finde et webhotel


macbook og google

Hvis du vil oprette en online shop, brug denne guide til at finde et webhotel. Dit Webhotel er specialiserede i at hjælpe dig, der vil oprette en webshop, lave en fed blog, oprette hjemmeside for dit band eller noget helt fjerde. I alle situationer, skal du have et godt webhotel. Du skal have noget, der fungerer, allerede fra du bestiller og betaler. Det er irriterende og demotiverende at vente i ugevis, før man kan komme i gang med at få glæde af sit nye webhotel. Du skal huske at finde noget med fair og gennemskuelige priser. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse ikke at læse det med småt. Endelig er det altid smart at se på brugerratings og generel kundetilfredshed. Hvis et sted får gode ratings, er det som regel, fordi det er et godt sted at handle webhotel.

Hvad er et godt webhotel

Helt grundlæggende set er et godt webhotel billigt, langtidssikret, nemt at have med og gøre og tilknyttet et godt og pålideligt firma. På den ene side lyder det jo meget ligetil. På den anden side ved vi alle sammen, at nettet er en jungle af udbydere. Vi anbefaler altid UnoEuro Webhosting, der blev kåret som det bedste webhotel i 2016. Hos UnoEuro er du sikker på retfærdige priser – også i det lange løb. Du kan desuden forvente høj kundeservice og brugervenlighed. Du kan bestille dit webhotel allerede i dag og være oppe at køre med det samme. Der er ikke en lang behandlingstid, og du kan altid kontakte deres kundeservice. De svarer meget hurtigt. Og hvis du helst vil ringe, har de også telefonsupport.

Du skal finde noget, du ved holder i længden. Hos UnoEuro kan du også benytte det som hedder one-click installation. Det betyder simpelthen, at du med et enkelt klik kan installere wordpress på dit domæne. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er vanvittigt nemt. Og alle kan lære at bruge wordpress. Der er også en række andre CMS systemer og front-end løsninger, du kan installere ved hjælp af denne feature.

Lad dig ikke snyde

Der er mange af de webhoteller, som ser ud til at være gratis, der i det lange løb kan blive dyre fornøjelser. Her er ofte en række skjulte gebyrer og ekstra udgifter hen ad vejen. Det skal du ikke gå efter. Det er generelt sådan, når det gælder al handel, at there is no such thing as a free lunch. Det giver jo ikke mening, at de skulle udbyde gratis webhoteller, uden at få noget tilbage. Til gengæld kan det sagtens betale sig at udbyde billige webhoteller, fordi det giver enormt stor omsætning, når man gør sit arbejde godt, og der hele tiden strømmer nye kunder til. Det er det UnoEuro gør. Du skal helt klart følge vores guides, hvis du skal finde den bedste webshop løsning. Vi ved, hvad vi taler om. Du er fri for at søge nettet tyndt for enten at ende med at blive snydt eller ende med præcis samme konklusioner som os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *