Olmocabe – OO-magazine OO Shopping Badedragter specialdesignet til gravide

Badedragter specialdesignet til gravide


gravid

Det er en fantastisk nyhed, når man opdager, at man snart skal være mor. Men der kan også opstå en masse spørgsmål. Hvad må jeg spise? Hvilke vitaminer skal jeg købe? Skal jeg stoppe med at dyrke sport? Svaret til det sidste spørgsmål er heldigvis nej! I hvert fald hvis det er svømning, der er tale om. Men der er selvfølgelig nogle forbehold, man som gravid svømmer må tage sig. Et af de vigtigste er, at badedragten skal sidde godt og komfortabelt. Til det formål findes graviditetsbadedragten heldigvis. Læs mere om den her.

Så længe badedragten sidder godt, må det gerne være hårdt

Det er selvfølgelig forskelligt, hvilken slags badedragt der passer til hvem. Nogle kvinder vil helst slappe af i vandet og afstresse med at flyde roligt rundt. Andre har måske svømmet meget inden graviditeten og vil gerne holde fast i de seriøse vaner. Der er ingen, der siger, at man ikke må svømme bane efter bane i højt tempo og få pulsen op, når man er gravid. Så længe dragten sidder rigtigt og giver støtte de korrekte steder. Derfor er det også vigtigt at tage stilling til, om man ønsker sig en sporty badedragt eller en mere afslappet type. Graviditetsbadedragter koster det samme som almindelige badedragter, men fordi de skal give perfekt støtte, kan prisen godt være lidt højere for dem, der skal bruges til at dyrke sport. På badedragt.dk findes info om, hvad der især er vigtigt at huske i forhold til støtte.

Badedragter både til stranden og svømmehallen

En badedragt, der skal bruges til at dyrke sport i svømmehallen, er ikke nødvendigvis praktisk på stranden. Tit er der også designmæssig forskel, hvor badedragter til stranden ofte et udsmykket med flere farver og detaljer. Heldigvis er det muligt at få graviditetsbadedragter både til strand- og svømmehalsbrug. Hvis man er gravid om sommeren, er det dejligt at koble af et par timer til lyden af bølgernes brus. Selvfølgelig er det også vigtigt, at man har det godt med sig selv imens. Derfor skal man gøre sig den tjeneste at finde præcis den badedragt, der matcher ens personlighed og til lejligheden. På badedragt.dk er der et stort udvalg af forskellige graviditetsbadedragter, så her bør det være muligt at finde et match.

Hjælper også efter fødslen

Selvom den gamle badedragt måske hurtigt kommer i brug igen efter fødslen, kan graviditetsbadedragten stadig være behjælpelig efter graviditeten. Det er nemlig langt lettere at fortsætte med at dyrke sport, hvis man har gjort det undervejs. Så selvom badedragten ikke passer mere, når barnet er kommet til verden, vil de gavnlige effekter holde ved. Måske inspirerer svømningen i løbet af graviditeten også til at tage i svømmehallen med den lille nye. På den måde er der lagt grund for mange gode og hyggelige stunder. Når graviditetsbadedragten bliver lagt i skabet, kan det jo være, at der bliver behov for en helt nye badedragt. Heldigvis er der hjælp at hente her, hvor mange flotte dragter bare venter på at blive udforsket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *